Hlavní obsah
Článek

Veronika Žilková (62) ve svém domě v Suchdole dál provádí rekonstrukci. Oblíbená herečka tak dovolenou vyměnila za renovaci svého obydlí. Fanouškům se svěřila, že již natřela podlahu a především pracuje na tom, aby koupelna, kterou vybudovala s manželem před 25 lety, dostala nový kabát.

„Těším se, až vám brzy ukážu, jak ta koupelna je celá nová podle návrhu naší Kordulky,“ prozradila Veronika. Herečka ale přidala další fotku, na které je vidět, že rekonstrukci neunikne ani sprchový kout. Některým příznivcům ale už došla trpělivost, protože podle nich Veronika ukazuje soukromí až příliš. „Ještě jste se lidem nevyfotila na záchodě, to by je také určitě zajímalo,“ reagovala jedna ze sledujících. A rýpla si další. „Ta sprcha je dost malá.“

Je pravda, že na sociální síti toho maminka Agáty Hanychové (39) řekne opravdu hodně, a to jak ve svých statusech, tak během každodenního živého vysílání, kde se svými sledujícími cvičí a vypráví, co je nového v jejím životě. Herečka má velký smysl pro humor, a tak je možné, že se přece jen na záchodě vyfotí a splní tak nerudné sledující její přání.

Další články

Načítám