Hlavní obsah
Článek

Letos se poprvé reality show Love Island osobně nezúčastní a na Kanárské ostrovy odletěl jen její přítel Petr Havránek. Pro Gabrielu Gášpárovou (23) to bude první tak dlouhé odloučení od partnera.

Pracovní povinnosti spojené s pořadem si bude Petr plnit na Gran Canarii, kde natáčí příspěvky na sociální sítě, Gabriela má v Praze spolumoderovat video podcast Love Cast. „Doufám, že mi to čas dovolí a budu za ním moct aspoň na pár dní přijet. Ty dva měsíce jsou dlouho, vyšlo by to déle než Survivor, ale tam to bylo o to horší, že jsme neměli vůbec žádný kontakt. Teď si můžeme aspoň zavolat,“ připomněla účast Havránka v další reality show.

Odloučení tedy mají už vyzkoušené. „Na jednu stranu je to pro ten vztah jednou za čas super, protože se ti dva na sebe začnou zase víc těšit. Ten čas je pak mnohem kvalitnější, než když jsou spolu dvacet čtyři hodin denně. A i kdyby mi nevyšlo tam zaletět, nějak to zvládneme,“ míní Gábina.

S Petrem se snažili užít se do zásoby aspoň přes léto. „To je pravda, měli jsme ho nabité,“ přitakala Gášpárová, která se bude aktuálně vedle moderování věnovat dál hlavně různým spolupracím. „Patří do toho i cesty do zahraničí, kterých bude docela dost, tak mám radost,“ uzavřela.

Další články

Načítám