Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (55) je v poslední době v centru pozornosti hlavně kvůli vztahu s Benem Affleckem (52), který není zrovna růžový. Možná i proto chtěla odvést pozornost jinam a na sociální síti výjimečně ukázala obě děti.

Děti jsou pro Jennifer určitě vždy na prvním místě, což dokázala právě i svým posledním příspěvkem. Na Instagram místo snímků a videí sebe sama umístila tři rodinné fotografie. Na dvou je se svými dětmi a třetí je vzpomínkový snímek z doby, kdy byla dvojčata malá. Ta se narodila v roce 2008 a otcem se stal tehdy ještě zpěvaččin manžel, zpěvák a příležitostný herec Marc Anthony. S tím se Jlo seznámila v roce 1998 a vzali se o šest let později. V roce 2011 ale šli od sebe a rozvod byl dokonán v roce 2014.

A jak je vidět, hlavně syn Max je rozhodně více podobný svému tatínkovi, Emme by snad jako dívka mohla kráčet ve stopách své maminky i co se týče vzhledu, jako nebinární osoba se ale v současné době prezentuje spíš neutrálně než žensky.

„Celé moje srdce,“ napsala zpěvačka ke snímkům, pod kterými se samozřejmě ihned objevila spousta krásných komentářů od obdivovatelů slavné umělkyně. Jennifer ale nedávno dokázala, že její srdce je velké a slabost má i pro tři děti svého manžela Bena Affecka. Tedy alespoň pro Violet, se kterou nedávno strávila celý víkend.

A kam děti, které v minulosti zpěvačka učila doma, směřují? O jejich plánech do budoucna Jen moc nemluví, hlavní je pro ni to, aby znaly hodnotu sebe sama a vyjadřovaly své svobodné já. Emma dříve ještě jako roztomilá holčička s mámou zpívala na Super Bowlu, co ji ale nejvíc baví teď, známo není.

Další články

Načítám