Hlavní obsah
Článek

O Jennifer Lopez (55) koluje spousta ne zrovna lichotivých historek, co se jejích hvězdných manýrů týče. O to větším překvapením bylo, když americká diva zvolila k přepravě mezi Itálií a Francií běžný let, a to dokonce v economy třídě. K nečekanému kroku se přitom Jennifer uchýlila v době, kdy ji sleduje celý svět kvůli zvěstem o jejím krachujícím vztahu s Benem Affleckem (52).

JLo se tak nalodila na palubu sobotního letu společnosti KLM z italské Neapole do Paříže, kam měla namířeno kvůli haute couture týdnu módy. Zpěvačka a herečka zřejmě ani nemohla čekat, že by se její účast na běžném letu obešla bez pozornosti. Přestože se většina pasažérů snažila nevyvolávat okolo Jennifer velké pozdvižení, někteří si zkrátka jedinečnou příležitost ukořistit její fotku nenechali ujít. Několik jejích fotografií už se tak dostalo i do médií.

Jennifer podle očitých svědků cestovala sama bez manžela i rodinných příslušníků, pouze s bodyguardem sedícím přes uličku, zatímco svou tašku měla položenou na sedadle vedle sebe. Údajně se zdála být i v dobrém rozmaru.

Lopez přitom takový způsob cestování není zrovna podobný. O zpěvačce se tvrdí, že není sympatická a má velice vysoké nároky. Jedním z nejčastěji zmiňovaných je požadavek na nulový oční kontakt, a to dokonce i v momentě, kdy s ní hovoříte. Moderátorka Meghan McCain, která s JLo dělala v minulosti televizní rozhovor v pořadu The View, o ní dokonce prohlásila: „I já mám podobně negativní zkušenost. Cítím se špatně, jelikož už to vypadá jako šikana vůči Jennifer Lopez, ale je to prostě velmi nepříjemná osoba. Měla největší doprovod, jaký jsem kdy viděla. Větší než Kim Kardashian nebo prezident.“

Že by tak Jennifer chtěla trochu podpořit veřejné mínění o sobě samé, nebo snad neměla jinou možnost, jak se dostat z bodu A do bodu B? To už se zřejmě nedozvíme, jisté ale je, že spolucestující zřejmě nemohli věřit svým očím, když procházeli uličkou v letadle a spatřili u okénka jednu z nejslavnějších žen světa…

Další články

Načítám