Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (55) už od víkendu slaví své pětapadesáté narozeniny a kromě honosných oslav pro své blízké a přátele se rozhodla překvapit i své fanoušky a sdílela fotku v plavkách. Lidé ji ale v současné době, kdy je na spadnutí rozvod s Benem Affleckem (52), nepovažují za nejvhodnější příspěvek.

I sám Ben Affleck se před časem svěřil, že na vztahu s Jennifer Lopez mu nejvíc vadí to, že je neustále pod dohledem veřejnosti. A to nejspíš nejen díky dotěrným fotografům, ale hlavně kvůli životu, jakým sama popová diva žije. Jennifer si zatím zřejmě neumí představit život bez toho, aby ho sdílela s lidmi a neustále se někde ukazovala, k čemuž pravděpodobně přemlouvala i Bena, kterému to ale, soudě alespoň dle výrazu jeho tváře, nikdy nebylo úplně příjemné.

Jak se ale zdá, zpěvačka se rozhodně ani mediálního, ani zájmu svých fanoušků vzdát nechce. V den svých pětapadesátých narozenin dokonce sdílela selfie, na kterém předvádí své křivky v bílých jednodílných plavkách. A je vidět, že si na snímku dala opravdu záležet, protože nechybělo ani mnoho šperků, JLo měla kompletní make-up a na focení se velmi soustředila. Lidé ale její snahu příliš neocenili.

„Snaží se ukázat Benovi, o co přišel? Protože to začíná být směšné.“ „Pokud by měla skutečného přítele, řekl by jí, aby toho nechala. Je to smutně zoufalé.“ „Je extrémně evidentní, že jí něco chybí a je hluboce nejistá, v jejím věku byste si mysleli, že se bude v životě cítit naplněna.“ „JLo by se nervově zhroutila, kdyby už nemohla pořizovat selfie a zveřejňovat je. Vůbec se nechová na svůj věk a občas je zaseklá skoro jako puberťačka.“ „Jane Fonda jí řekla: ,Vypadáš, jako by ses snažila něco dokázat, místo abys jen žila svůj život!‘ Pokud musíte přesvědčit svět, že jste šťastní, pak NEJSTE!“ Takové komentáře padají na adresu zpěvačky pod článkem v magazínu Daily Mail.

Pod samotnou fotkou ale samozřejmě fanoušci svůj idol vyzdvihují, jiné komentáře by se možná na jejím vlastním profilu ani neudržely… A to je nejspíš právě to, co Jennifer v současné době a ve světle možného nadcházejícího rozvodu potřebuje nejvíc.

Další články

Načítám