Hlavní obsah
Článek

Držitelka Oscara Jennifer Lawrence (34) je podruhé těhotná. Herečka známá například z filmů Hunger Games nebo X-Men čeká druhé miminko s manželem, obchodníkem s uměním Cookem Maroneym.

Těhotenství odhalila o víkendu, když si s manželem vyrazila v Los Angeles na večeři a oblékla bílé tričko, pod kterým se viditelně rýsovalo rostoucí bříško. Informaci pak pro deník Vogue stručně potvrdil hereččin manažer.

Jennifer Lawrence se za manžela vdala v roce 2019, synek Cy se jim narodil v únoru roku 2022. Oblíbená herečka se nyní věnuje zejména mateřství, pokud jde o herecké role, tak si je nyní daleko pečlivěji vybírá a dává přednost rodinnému životu.

„Rozhodně mi to pomáhá vyřazovat pracovní projekty: Ano. Ne. Ano. Ne. Stojí to za to, abych byla půl dne pryč od mého dítěte?“ uvedla minulý rok pro Interview magazín.

Pokud jde o mateřství, tak jí změnilo život v tom nejlepším slova smyslu. „Ta euforie z Cye je prostě… Ježíši, to není možné. Vždycky mu říkám, že ho miluji tak moc, že to není ani možné,“ řekla pro Vogue.

4
fotky

Další články

Načítám