Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston (55) naplno ukázala výsledky dlouhodobého cvičení a diety. Své tělo předvedla jen v černém body a dokázala, že by klidně mohla jít na mole třeba i po boku modelek spodního prádla. Lidé jsou z její proměny nadšení.

Není tajemstvím, že herečka se v posledních letech kromě hraní a psaní knih pro děti zabývá také formováním své postavy. Se svými fanoušky na sociální síti často sdílí videa ze cvičení a je hrdá na to, jak sama se sebou dokáže pracovat. Metoda cvičení, kterou před dvěma lety zvolila, ji zaměstnává pětkrát týdně, na rozdíl od dřívějšího tvrdého posilování, během nějž se i zranila, si poslední dva roky ve své nové rutině velmi libuje.

Jennifer si ale dává pozor i na to, co jí. Volí moderní metodu přerušovaného půstu, kdy jí jen osm hodin denně a šestnáct hodin musí vydržet bez jídla. „Držím přerušovaný půst, takže ráno žádné jídlo. Všimla jsem si velkého rozdílu, když jsem 16 hodin vydržela bez jídla,“ řekla v rozhovoru pro Radio Times.

A všechny tyto záležitosti jí pomohly ke skvělé postavě, kterou se ve svých pětapadesáti letech může pochlubit. Což udělala právě teď. Na propagační fotce ke cvičební metodě je Rachel z Přátel zachycena jen v černém sexy body s hlubokým výstřihem, ozobeném páskem. A pokud by někdo měl pocit, že fotka je až příliš retušovaná, může se podívat na její videa, na kterých uvidí reálnou postavu.

Víc než neuvěřitelné, neskutečně nádherná, vypadá úžasně, navždy dívkou, tohle je skutečná síla nebo nemůžu dýchat, to všechno píší lidé, kteří jsou unešení z tvarů oblíbené herečky. Po nedávných hejtech poté, co se Jennifer ukázala nejspíš přímo po vylepšení svého obličeje, jsou jí tak pochvaly na její adresu jistě příjemné. Kdy se ale herečka opět objeví na filmovém plátně, je zatím záhadou. Naposledy si zahrála po boku Adama Sandlera v komedii Vražda v Paříži, žádné další pevné natáčecí plány zatím nemá.

3
fotky

Další články

Načítám