Hlavní obsah
Článek

Paříž momentálně opět žije módou. Do francouzské metropole si naplánovaly cestu i Kendall (28)Kylie Jenner (27) a jejich návštěva rozhodně nezůstala bez povšimnutí. Naopak, kam se tyto slavné americké sestry hnou, tam jim jsou v patách fotografové.

Sestry jsou na týdnu módy pracovně i kvůli zábavě. Zavítaly například na oslavu narozenin zpěvačky Rosalíi. Zatímco Kylie si spíš vychutnává přehlídky z prvních řad jako host, její sestra jako nejlépe placená modelka posledních let brázdí i přehlídková mola.

Chybět pochopitelně nesměly ani na dlouho očekávané přehlídce tohoto týdne módy, kterou bylo představení nejnovější kolekce na příští jaro a léto značky Schiaparelli. Kylie se dostavila v sexy černých úzkých šatech, v nichž dala na odiv především bujný dekolt. Fotografové se před jejích příchodem mohli přetrhnout a Kylie se zdála být ve svém živlu.

Kendall na zmiňovanou módní show zvolila poněkud odlišný styling. Kalhoty s netradičně řešeným pasem zkombinovala s bílým korzetem, v němž ovšem příliš chvály nesklidila. Podle lidí v něm byla až příliš stlačená a celý outfit působil mimořádně nepohodlně. Lidé dokonce žasli nad tím, jak může stahující korzet tak útlé modelce přidávat na objemu.

„Promiňte, ale dáma, natož modelka, by nikdy neměla nosit nic tak upnutého, aby to vypadalo, že má tučné podpaží, když ho zjevně nemá,“ napsal čtenář Daily Mailu a další mu odvětil: „Myslím si totéž. Je to na ní tak těsné, že to na jejím útlém těle kdesi objevilo tuk a stlačilo ho do podpaží.“ Jiný konstatoval podobnou věc: „Je k nevíře, že stahující korzet může někoho tak hubeného udělat opticky tlustým.“

Další články

Načítám