Hlavní obsah
Článek

Všechny bizarní modely, které si Bianca Censori oblékla při své nedávné návštěvě Paříže, jsme sice už viděli na fotkách, ale videozáběry řeknou přece jen něco víc. Konkrétně tento outfit dostává na videu zcela nový rozměr. Možná jde o poctu Mille Jovovich ve filmu Pátý element? Nebo o novou metodu tejpování?

Bianca Censori, kterou už předchází její pověst odvážné a extrémně se obnažující ženy, se nesla v odhalujícím oblečku na návštěvu pařížské restaurace Gigi. Bývalá architektka téměř vše odhalila, když opět zvolila odvážný, možná až riskantní model.

Manželka Kanyeho Westa si totiž horní polovinu těla zakryla pouze dvěma páskami přes své bujné poprsí. Její nohy obepínaly jen pruhy látky vytvářející iluzi krátkých legín a klín si střežila mobilem, aby se pojistila, kdyby minimalistické pruhy nezakryly vše potřebné.

Australská rodačka tak v odhalujícím modelu opět nechala velmi málo prostoru pro představivost a poutala pozornost hledáčků. Devětadvacetiletá Bianca už vlastně ani nemá čím překvapit, viděli jsme z ní všechno.

Někteří fanoušci ale naznačují, že vidí podobnost s modelem z filmu Pátý element (1997), který na sobě nosila herečka Milla Jovovich. Ta stejně jako Bianca měla sytě nabarvené vlasy, ona svítivě oranžové, Censori zářivě růžové. Podobnost by tam tedy byla.

„Úžasný model, Bianco,“ chválí ji jeden z fotografů na videu. A my nemůžeme než souhlasit. Úžas outfit rozhodně vzbuzuje, jen by se spíš hodil k tyči než do restaurace.

Další články

Načítám