Hlavní obsah
Článek

Návrhář Osmany Laffita (58) v prostorách Národního muzea v Praze oslavoval dvacet let na scéně pod svým jménem a pětadvacet let od doby, kdy začal navrhovat. Jeho velkolepou módní přehlídku, kde ukázal kolekci pro příští rok, si nenechali ujít mnozí.

Celý večer byl pojmenován slovem „gracias“, tedy španělsky „děkuji“. Při této příležitosti poděkoval zejména svému manželovi, se kterým v létě oslaví 31 let. „Během těch let jsme zažívali všechno možné, byli jsme nahoře i dole, ale on mě nikdy neopustil. V dobách, kdy jsem ,padal do bahna‘, tak on mě tahal zpátky. Za to mu patří mé velké díky,“ neskrýval svou zamilovanost úspěšný návrhář během rozhovoru pro Super.cz.

Zeptali jsme se tedy i Guye, jaká je nejlepší vlastnost jeho milovaného Osmanyho. „Kreativita,“ odpověděl stydlivě a s úsměvem. Brali se v Belgii. Jsou tedy skutečně manželé, nikoli partneři.

Osmany také chtěl přehlídkou poděkovat i naší zemi, že zde může dělat tuto práci, žít a budovat dále svou značku. Na přehlídku zvolil růžový kostýmek a měl pro to jasný důvod. „Tímto jsem chtěl ukázat, že se lidé nemusí bát při výběru barev. Není to o tom, že by si muž nemohl dovolit vzít na sebe růžovou,“ dodal během našeho rozhovoru.

Další články

Načítám