Hlavní obsah
Článek

Česko má za sebou další zápasy v kleci RedFace. Čtvrtý galavečer se tentokrát odehrál v Pardubicích v tamním Kongresovém centru. Mezi velkými tahouny večera byla i Zdeňka Černá alias Lulu, která se nejvíce proslavila v dobách, kdy byla milenkou Karlose Vémoly (39).

Když prsatá Lulu přišla do klece, ihned se z publika ozývaly věty jako „ukaž kozy!“ Jak tyto pokřiky blondýnka bere? „Slyšela jsem to před zápasem a pak po zápase, takže jsem je trochu ukázala, ale jsem na to zvyklá,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Zápas ale vzdala velmi rychle, a tak prohrála. Měla pro to jasný důvod. Bála se o svá prsa a nos, který potřebuje opravit po zpackané plastice. „Dneska ráno jsem dostala zprávu, že to bude MMA a říkala jsem vždy, že to dělat nebudu, že nechci kvůli nosu a prsům riskovat a nebyl čas vůbec na trénink. Kdybych na to tvrdě trénovala, tak bych byla zklamaná, ale jak to bylo narychlo, tak za mě v pohodě. Já se po operacích bojím a ten honorář mi za to nestojí, abych pak musela všechno předělávat,“ doplnila Lulu během našeho rozhovoru.

Další články

Načítám