Hlavní obsah
Článek

Dalším finalistou soutěže Muž roku, který bude už v pátek bojovat o titul v klání mužské krásy, je dvaatřicetiletý podnikatel Vojtěch Bělunek, který pochází z Ostravy. Fandit mu můžete pod číslem 2.

K přihlášce do soutěže se dostal přes sociální sítě. „Říkal jsem si, že zkusím casting, a vyšlo to,“ pochvaloval si. Určité modelingové zkušenosti už má. „Věnoval jsem se focení pro svého sponzora, to bylo pár fotek, a stal se tváří značky. Ale už předtím jsem se přihlásil na modelingový kurz,“ vyprávěl.

Pokud jde o civilní profesi, věnuje se výškovým pracím a má firmu s motorkami na nichž také závodí. Obojí zní docela nebezpečně. „To je pravda. Na těch výškovkách ale záleží hlavně na tom, jak se člověk váže, aby neudělal chybu. To pak může bolet,“ přiznal.

Vojta má za sebou i dost úrazů, ty ale pochází ze závodů. Dělá freestyle motocross. „Větších úrazů bylo asi devět, k tomu nějaké odřeniny a bezvědomí. Nohu jsem si zlomil na čtyřikrát,“ vypočítal tmavovlasý sympaťák, jenž je single a podle svých slov otevřený vztahům.

Související témata:
Vojtěch Bělunek

Další články

Načítám