Hlavní obsah
Článek

Těžko si představit, co musel před rokem zažívat muzikant a moderátor Dalibor Gondík (54). Jeho syn Theodor (23) musel být dokonce napojen na mimotělní krevní oběh a mezi životem a smrtí strávil celých 10 dnů!

„Celou dobu jsem se tu cítil jako doma. Vlastně možná trochu líp, protože všichni splnili moje přání, kdykoli bylo potřeba,“ nechal se slyšet Theo, který se přesně před rokem ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze podruhé narodil. Podle informací Blesku byl deset dní napojen na mimotělní krevní oběh (na přístroji ECMO). Není však jasné, jaký přesně problém syn měl. 

Vzhledem k vážným zdravotním problémům, které ho sužují, na sebe musí dávat větší pozor, a tak není divu, že každý neduh jeho blízcí velmi vnímají. Poděkovat sestrám a zdravotnickému personálu tak berou jako samozřejmost a velmi milou povinnost.

V rámci oslav Mezinárodního dne sester sem vyrazil společně s otcem a také tetou Adélou Gondíkovou. „Moc všem děkujeme za podporu a skvělou atmosféru! Bylo to super,“ uvedla za tým VFN mluvčí nemocnice Marie Heřmánková.

Další články

Načítám