Hlavní obsah
Článek

Stejně jako ostatní maminky řešila herečka Denisa Pfauserová (35) po porodu to, jak se rychle dostat opět do formy. Dceru Nailu přivedla na svět císařem a tři měsíce byla bez pohybu. Rok po porodu nyní předvedla, jak vypadá v plavkách.

Nedokonalosti na jejím těle byste jen těžko hledali. „Celkem jsem se bála, jestli se po porodu vejdu ještě někdy do svých starých džínů. V genech to totiž úplně nemáme. O to spíš, že jsem probdělý noci doháněla přes den cukrem a jídlem obecně a bylo mi jedno, co a kdy jím, hlavně, že jsem si do tý pusy něco strčila, a klidně krátce před půlnocí. Počkala jsem taky díky císaři s pohybem tři měsíce a pak začala postupně běhat a cvičit jógu,“ svěřila se herečka, která odletěla s rodinou na dovolenou k moři.

Dceru Nailu přivedla na svět loni v červnu, a přestože se nevyhnula hejtu na sociálních sítích za to, že jako kojící maminka pravidelně běhá, oblíbeného sportu se nevzdala. Dopřávat si může herečka stále, co chce. „Jídelníček jsem od té doby, co jsem otěhotněla, nezměnila. Střídám zdravější i to nezdravější, nějak to balancuju,“ svěřila se Super.cz herečka, která odpověděla na časté dotazy ostatních maminek, které zajímá, jak se dostala do formy.

Nafotila tak sérii fotografií v plavkách, na kterých má sice ploché bříško a štíhlou figuru, i tak přiznává, že má na těle místo, které řeší. „Piju hodně vody, jím hodně ovoce a zeleniny a nepřejídám se. Teda většinou. Takže do svých starých džínů už se sice vejdu, ale víte, jak to je. Někdo řeší kila navíc, jiný zase, jak zamaskovat jedno prso dvakrát větší než to druhý. Každý máme něco, co řešíme. Fakt každý,“ dodala herečka.

Další články

Načítám