Hlavní obsah
Článek

Influencer Tadeáš Kuběnka (21) v polovině dubna skončil v rukách odborníků na psychiatrické léčebně. Jak se cítí dnes, po podstoupení léčby, a jak nadále jeho boj s démony pokračuje? Nejen o tom se rozpovídal v rozhovoru pro Super.cz.

Ve společnosti se po podstoupení léčby na psychiatrii objevuje Tadeáš jen sporadicky, snaží se vyhýbat větším akcím a obklopuje se jen těmi nejbližšími. Tentokrát ale udělal výjimku a vyrazil na Instax párty, kde nechyběla ani redakce Super.cz. „Cítím se fajn, mám v sobě potřebu zase se osamostatnit. Už zase potřebuji svoji rutinu, svůj život, akorát bez užívání marihuany,“ uvedl na úvod rozhovoru. V době léčby se rozhodl opustit svůj nájemní byt a v posledních měsících žije se svou matkou.

Celkově se Tadeáš cítí výrazně lépe. Stále navštěvuje skupinové terapie, občas zabrousí na hypnoterapie a někdy navštíví i Anonymní narkomany.

Boj s drogami se mu zdárně daří, má to ale jeden háček. „Dost si to kompenzuji tím alkoholem, ale není to, že bych popíjel sám doma. Jediné, kde piju, je občas na akcích. Jsem rád, že alespoň s jednou látkou jsem neměl problém a že alespoň jednu věc mohu dělat,“ přiznává Tadeáš, který se v rozhovoru rozpovídal i o rozpadu přátelství s Denisou Kouřílkovou alias Sugar Denny. Po všem, co se mezi bývalými kamarády odehrálo, překvapivě připustil možnost usmíření.

Další články

Načítám