Hlavní obsah
Článek

Britská modelka Iskra Lawrence (34) se v neděli podělila se svými fanoušky na instagramu o radostnou novinu. S manželem Philipem Paynem přivítali na svět holčičku. Pár už doma vychovává čtyřletého syna Alphu, jemuž tak přibyla roztomilá sestřička.

Plus-size kráska, která byla jednou z průkopnic kultu body positivity, se pochlubila sérií rozkošných záběrů na zmiňované síti, kde ji sleduje 5,3 milionu lidí.

Rodačka z anglického města Wolverhampton, která má za sebou nespočet kampaní například pro American Eagle, značky spodního prádla Aerie a Adore Me, je zároveň ambasadorkou módní značky Marina Rinaldi. V příspěvku, který se obratem dočkal nespočtu gratulací od fanoušků, oznámila míry a váhy novorozené holčičky. Zároveň poděkovala nejen svému manželovi, že jí byl po boku, ale také porodnímu týmu, rodičům a také fotografce, která vytvořila tyto krásné snímky.

Iskra navíc napsala, že celý porod natočila a brzy se o něj podělí. Doufejme jen, že probíhal méně dramaticky než ten první. Ten se totiž odehrál doma a miminku prý zachránila život porodní asistentka, která jej musela po porodu resuscitovat. Není divu, že Iskra následně označila svého syna za zázrak.

Další články

Načítám