Hlavní obsah
Článek

V Americe asi není nikdo, kdo by alespoň jednou neviděl slavnou talkshow Ellen DeGeneres, do které si zvala velmi známé hosty. Přesto, že show už skončila, vyrazila nedávno Ellen na své stand-up turné. Teď prozradila, že odchází do „důchodu“, lidem ovšem slíbila, že ji ještě naposledy uvidí. Nedočkala se ale pozitivních ohlasů.

Ellen DeGeneres a Oprah Winfrey se řadí k nejslavnějším americkým moderátorkám. Za svůj život se setkaly s tolika slavnými osobnostmi a vydělaly tolik peněz, že by na takové množství obyčejnému smrtelníkovi nestačilo ani několik životů. Ellen se navíc proslavila i manželstvím s krásnou herečkou Portií de Rosii, která ve své době okouzlovala muže i ženy v seriálu Ally McBeal.

Šestašedesátiletá moderátorka a komička už ale zřejmě chce otevřít novou životní kapitolu, ve které už nebude místo pro záři reflektorů. Minulý týden měla během svého turné Ellen's Last Stand… Up říct, že se showbyznysem chce definitivně skončit a naposledy ji její fanoušci budou moci vidět ve speciálu Netflixu. Její odhalení přišlo poté, co náhle zrušila celou řadu termínů svého současného turné. Před dvěma lety už Ellen také navždy zrušila svou televizní talkshow, která měla za sebou úctyhodných 19 sezon. Ale také obvinění z toho, že na pracovišti nebyla zrovna pohodová atmosféra.

„Vyhodili mě ze showbyznysu, protože jsem ‚zlá‘… V showbyznysu nesmíš být zlý, oni tě vyhodí,“ údajně řekla během své show a zmínila i titulek ze zahraničního tisku, který ji označil za nejnenáviděnější osobu v Americe. A že na titulu bylo určitě alespoň zrnko pravdy, ukazují i komentáře pod článkem v magazínu Entertainment Tonight.

„Děvče, měj se. Já myslel, že už jsi dávno pryč,“ napsal například jeden ze čtenářů, s kterým další tisíce souhlasí. „Nás to nezajímá, Ellen,“ nebo „Nepotřebujeme speciál Netflix, stačí, když půjdete,“ či „Neohlašujte to, prostě vypadněte. Nám je to jedno,“ to jsou jen některé z mnoha komentářů, kterými lidé reagují na prohlášení herečky. A další připomínají i obvinění z hrubého chování Ellen k jejímu týmu. „Skončili jsme s vámi, protože špatně zacházíte se svými zaměstnanci,“ zní jeden z názorů.

Samozřejmě není jasné, jestli vyjádření moderátorky má skutečnou váhu, nebo se jedná o „poslední vystoupení“, na jaké jsme zvyklí například i v našich luzích a hájích. Po přečtení komentářů se ale může stát, že i kdyby se Ellen chtěla po nějakém čase opět vrátit, možná už raději skutečně zůstane na odpočinku.

Další články

Načítám