Hlavní obsah
Článek

Karolína Mališová (27) získala titul v soutěži krásy Česká Miss už v roce 2015. Půvabná blondýnka se poté nevydala pouze modelingovým směrem, ale také influencerským, ve kterém se jí velmi daří. Dokonce se může chlubit pevnou základnou fanoušků, kterých má na Instagramu téměř 200 tisíc.

Karolína se v posledních měsících pořádně pustila i do cvičení, které krásně formuje její perfektní postavu, kterou čas od času sdílí v bikinách. „Cvičila jsem odmalička. Dělala jsem atletiku a pak to na chvíli kvůli modelingu ustalo. Teď mě to opravdu chytlo, je to moje každodenní rutina a cítím se strašně dobře,“ popsala Super.cz.

„Dělám to pro sebe, abych se cítila a vypadala dobře. Líbí se mi, že v tu chvíli mohu být sama se sebou. Všechno odložím a nic jiného mě nezajímá. A je to strašně fajn i na vyčištění hlavy,“ řekla Karolína k tajemství své postavy.

Pokud jde o léto, nechyběla ani na festivalech. Vyrazila jak na karlovarský filmový festival, tak i na hudební Beats for Love. „Léto je hektické, chci být všude,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám