Hlavní obsah
Článek

Jednu dobu jí bylo všude plno. Teď už modelka, finalistka soutěže krásy a účastnice reality show Vem si mě! Tereza Zimová vyráží do společnosti jen mimořádně. Věnuje se profesi módní návrhářky a vychovává dvě děti, které má se snoubencem Jaroslavem Haštavou, jedním z bývalých partnerů zpěvačky Moniky Absolonové.

Otázkou je, zda ho stále označovat jako snoubence. O ruku totiž Terezu požádal už v roce 2013 a na svatbu zatím nedošlo. „Pořád je něco důležitějšího a není na to čas. Práce, a hlavně naše dvě děti, protože nemáme žádné chůvy ani hlídačky,“ je se situací smířená Tereza. Stejně dlouho, jako je zasnoubená, má Tereza i svůj butik s volnočasovým oblečením, které navrhuje a oblíbila si ho i řada známých dam a slečen.

Skloubit práci na plný úvazek a péči o děti zvládá. „My si ty děti nedělali ve dvaceti a nebyli jsme pitomí a neznalí. Takže oba dva máme svoje stálé zaměstnání. Děti se mnou můžou být každý den v práci a pojali jsme to trochu punkersky. Bert byl se mnou na butiku poprvé, když mu bylo dvanáct dní, a s Johankou jsem to povýšila, té bylo jen devět dní. Je to fajn, jsou socializovaní a zvládáme to,“ vyprávěla.

Hodně se jí samozřejmě ulevilo, když začaly děti chodit do školky. „Vzhledem k tomu, že jsou od sebe zhruba rok, jsou i v jedné třídě a je to mimořádná úleva,“ konstatovala. Pobavili jsme se i o modelingu, který už Tereza definitivně pověsila na hřebík. „Nemyslím si, že na to mám tělo. Jsem soudná. Takže jediné, co fotím, jsou moje vlastní kolekce,“ uzavřela.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám