Hlavní obsah
Článek

Veronica Biasiol (26) dala sbohem všem spekulacím a oficiálně potvrdila nový vztah. Zdá se, že nyní je vše konečně tak, jak si vysnila. Známá kráska po boku partnerky jen září a pro Super.cz prozradila, že tentokrát hodlá ve vztahu učinit jednu velkou změnu.

Romantická gesta i vyznání lásky. V posledních týdnech vše nasvědčovalo tomu, že je známá influencerka a modelka po trpkém rozchodu s pokerovou hráčkou Barborou Mlejnkovou opět zadaná. Veronica se však ke spekulacím šířícím se internetem nikterak veřejně nevyjádřila, až doposud - rozhovoru pro Super.cz Veronica nyní vztah oficiálně potvrdila. I nadále ho ale hodlá držet v maximálním soukromí.

Ohledně vztahu je Veronica skoupá na slovo, a tak to nejspíše i zůstane. „Neřeknu toho moc. Vlastně jsem strašně ráda, že si poprvé držím/ držíme hodně soukromí, a myslím si, že to tak zůstane. Alice není ten typ, co má potřebu něco sdílet. Vlastně to takhle mám v životě poprvé - od svých čtrnácti let, kdy žiju na sociálních sítích a vztahovým životem, tak od té doby jsem vždy vše sdílela. Moji partneři byli většinou známí a chtěli to sdílet také,“ rozpovídala se.

„Poprvé zažívám to, kdy je to jen mezi námi dvěma, a strašně se mi to líbí, vlastně to ani nechci měnit,“ dodává s tím, že je nyní skutečně šťastná a spokojená. Její drahou polovičkou není nikdo jiný než Alice, s níž byla Veronica spojována již před více než rokem.

Právě s Alicí totiž vedla milostný poměr v době vztahu s Barborou Mlejnkovou, k čemuž se později veřejně přiznala na svých sociálních sítích, kdy zároveň poměr utnula. Osud jejich cesty ale opět spojil dohromady a zdá se, že vše dopadlo přesně tak, jak mělo.

Další články

Načítám