Hlavní obsah
Článek

Už čtyři roky je herec Štěpán Kozub (28) pyšným tátou. Dceru Anežku má se svou bývalou ženou, tanečnicí Barborou Drulákovou, se kterou se loni rozvedl.

Jak už několikrát řekl, se svou dcerou raději odjíždí do Polska, kde má více soukromí. Nyní ale udělal výjimku a během našeho rozhovoru se o své milované Anežce rozpovídal. Zatím vypadá, že podědila jeho herecké geny. „Ona je velmi tvárná, pohyblivá. Ráda zpívá, ráda se u toho pohybuje, ale je to dítě, tak to se může kdykoli změnit. Má čtyři roky. Je to taková křehká duše. Je to taková něžná holka,“ řekl Štěpán Super.cz.

Štěpán ale nepatří k těm otcům, kteří by si přáli, aby děti převzaly pomyslnou štafetu. „Nemám tuhle ambici. Já bych si přál, aby moje dcera dělala to, co ji bude bavit a dělat ji šťastnou. Že bych v sobě měl takové to, že musí být herečka, tak to vůbec, a navíc to prostředí taky není jako košer. Je to pro silné povahy a nechci, aby se trápila,“ odpověděl se smíchem.

My si s ním povídali na křtu knihy Štěpán Kozub, klaun se zamáčknutou slzou. V knize se lidem otevřel tak jako nikdy předtím. Nejtěžší pro něj bylo vyprávět o době, když přišel o tátu. „Bylo poměrně těžké jakoby v jedné kapitole hluboce otevřít téma mého tatínka, který tady není. Už jsem o tom mluvil mockrát, ale nyní je to poprvé hluboce,“ dodal během našeho rozhovoru Štěpán Kozub.

4
fotky

Další články

Načítám