Hlavní obsah
Článek

Pět let uplynulo od doby, co se Libor Bouček (43) potřetí oženil. S krásnou manželkou Gabrielou mají dvě děti. Jelikož ale Libor stále patří k nejlepším moderátorům v zemi a ve společnosti se objevuje převážně pracovně, má ke své manželce velký společenský dluh.

My někdy jdeme spolu, kde moderuji, ale máš pravdu, je to dluh, který vůči ní cítím. Ale když je volno, tak jsme radši doma s dětmi, protože to jinak nejde. Je mi to ale líto a cítím to jako velký dluh. Nedávno měla narozeniny a nádherné boty, které jsou společenské, byly nazuty v obýváku a v obýváku vyzuty a to je velká chyba. Beru si to tedy jako závazek, že s tím budu muset něco udělat,“ řekl Libor Super.cz.

Možná si tak zamilovaní manželé vše vynahradí v následující plesové sezóně. „Tam to ale zas bude problém, že ona bude chtít tančit a já se budu chtít dívat,“ smál se moderátor.

My si společně povídali na tiskové konferenci French Touch, La Belle Vie. Jedná se o projekt, díky kterému do Prahy poprvé zamíří legendární pařížský Moulin Rouge. Galavečer má podpořit umění, módu a prohloubit vztahy mezi Francií a Českem.

Libor má galavečer moderovat po boku půvabné kolegyně. „Musí to být vyvážené. Je tam někdo, kdo je krásný, vtipný a elegantní a umí francouzsky. Je to Tereza Kostková (48), a aby lidé nežili v iluzi, že všechno je dokonalé a zábavné, tak tam s ní budu ještě já,“ mrkl na nás Libor Bouček.

Další články

Načítám