Hlavní obsah
Článek

Shannen Doherty (53) se netají tím, jak vypadá její boj s rakovinou ve čtvrtém stadiu. V posledním podcastu zveřejnila informace o tom, že bude muset podstoupit další chemoterapii.

Brenda z Beverly Hills je jednou ze slavných dam, které se nebojí lidi pravidelně informovat o tom, jaký je život s vážnou nemocí. Podobný podcast má i Christina Applegate, která hovoří o životě s roztroušenou sklerózou. Shannen Doherty v minulosti například promluvila o tom, jak by měl vypadat její pohřeb, a také se svěřila s tím, že rozprodává majetek, aby toho její maminka nemusela v budoucnu tolik řešit. A teď prozradila, že ji čeká další chemoterapie.

Shannen trpí rakovinou, která se z prsou rozšířila i do mozku a kostí. Teď se její rakovinné buňky změnily, a proto bude muset podstoupit další léčbu. „Myslela jsem, že jsem v pohodě. Ale musím se vrátit na chemoterapii a je to velmi těžké. Stejně jako představa, že bych tím procházela znovu. Ta mě úplně zničila,“ řekla herečka v podcastu Let’s Be Clear with Shannen Doherty.

Dále přiznala i to, že se obává i nejistoty spojené s další léčbou. „Nemám ponětí, jak dlouho budu podstupovat chemoterapii, netuším, jestli to budou tři měsíce, šest měsíců, nebo jestli po třech měsících, kdy by to nefungovalo, budeme opět něco měnit…není to něco, co mohu předvídat, nemohou to předvídat ani moji lékaři. A je to děsivé. Je to jako velký budíček,“ svěřila herečka.

Ta si diagnózu rakoviny vyslechla poprvé už v roce 2015, v roce 2017 byla v remisi, v roce 2019 se ale nemoc vrátila, bohužel s mnohem větší silou. I když ale ve svém podcastu často hovoří o smutných věcech, v minulosti promluvila i o tom, že se ještě nehodlá loučit se životem a udělá všechno pro to, aby na světě zůstala co nejdéle.

Další články

Načítám