Hlavní obsah
Článek

Nora Fridrichová (46) se dozvěděla velmi smutnou zprávu. Publicistický pořad 168 hodin na České televizi končí. Zatímco dopoledne ještě Super.cz, který přinesl informaci jako první, nezvedala telefon, teď už byla schopná dát si své myšlenky dohromady a napsat vyjádření na sociální síť.

Pro moderátorku musel být konec relace ohromnou ranou. Pořad, který se nebál ani třaskavých témat, ale nakonec položila i kauza s Markem Wollnerem, se kterým měla Fridrichová spory a v poslední době se opět začaly řešit na veřejnosti. Rozhodnutí o jeho konci ale Nora rozhodně nečekala.

„Je mi moc líto, že 168 hodin končí, dozvěděla jsem se to včera a nečekala jsem to. Jsem vděčná, že jsem se na nich mohla celých 18 let podílet. Pořad se pravidelně držel v TOP10, patřil k nejsledovanějším publicistickým pořadům v ČT a těšil se vaší trvalé přízni. Děkujeme vám! Odvysílali jsme přes 3,5 tisíce reportáží, šlapali jsme na kuří oka mocným padni komu padni a snad naše reportáže přispěly i k pomoci tam, kde osud nerozdal šťastné karty,“ napsala na sociální síť moderátorka, která se dotkla i vyjádření České televize o sporech uvnitř redakce.

„O údajných sporech uvnitř redakce v posledních měsících nic nevím a podle mě nebyly. Byly tlaky a byly by i dál, s tím jsme ale uměli žít. Že pořad skončil, nás moc mrzí. Děkujeme vám za přízeň,“ dokončila své vyjádření.

A o jakých sporech byla řeč? „Přípravu pořadu 168 hodin provázely i stále častější vnitroredakční spory o obsah a zpracování reportáží,“ uvedl ředitel zpravodajství a publicistiky Petr Mrzena. Kde je tak tedy pravda? To se asi veřejnost jen tak nedozví a bude ještě zajímavé sledovat, jak údajné další působení Nory Fridrichové v České televizi, které slibuje její vedení, dopadne.

Další články

Načítám