Hlavní obsah
Článek

Minulý týden se moderátorka a modelka Gabriela Lašková (34) stala trojnásobnou maminkou. Fanoušci se nyní dočkali dlouho očekáváného okamžiku. Charismatická kráska konečně ukázala novorozeného třetího synka.

„Edvard, trojnásobná máma, absolutní štěstí,“ napsala Gabriela k fotce, kterou se pochlubila na sociální síti. Nejenom fanoušci, ale i další známé české tváře měly radost, že konečně vidí její třetí miminko celé. „Ten nosánek. Gratuluji ti, Gabi,“ napsala jí moderátorka Sandra Pospíšilová (38). Petra Nesvačilová (38) poslala moderátorce pro změnu srdíčko. Ostatní fanoušci jako jeden muž Gábině psali: „Je krásný.“

Moderátorka má tak doma celkem čtyři muže. Manžela Filipa a syny Benedikta, Vincenta a teď už také Edvarda. Vybrat jméno třetímu synovi dalo manželům už trochu zabrat. „Je pravda, že vybrat třetí jméno pro chlapečka nebylo úplně jednoduché, ale pak padlo jedno jméno a to všechno vyřešilo. My jsme se najednou shodli, protože nám to jméno znělo i k příjmení,“ řekla tři týdny před porodem Super.cz Gabriela Lašková.

Další články

Načítám