Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) opět podpořila spekulace o těhotenství. Poté co po návratu z Bali, kde byla na dvoutýdenní dovolené, přidala video v tílku, kde měla výrazně větší vnady, začali fanoušci štěbetat, že je bývalá modelka počtvrté v tom.

Samotná influencerka nyní všechny spekulace ještě přiživila. Svým fanouškům ukázala na Instagramu fotografii, na které ji zdobí výrazně větší bříško. Agáta si pod ním drží ruku, jak je u nastávajících maminek běžné. K fotce nic nenapsala, ale použila jako podkres písničku Spread a Little Happiness, jejíž název v překladu znamená Šířit trochu štěstí.

Je možné, že si z fanoušků jen vystřelila, takhle vypouklé bříško by ale zřejmě neměla ani po čtyřech talířích hrachové polévky. Na dotaz Super.cz, zda je těhotná, nebo jen vtipkuje, Agáta zatím neodpověděla, zprávu si ale přečetla.

Agáta má se svým současným manželem Mirkem Dopitou (40) syna Kryšpína, s Jakubem Prachařem (41) dceru Miu a s Jaromírem Soukupem (55) dceru Rozárku. Bude z ní nyní čtyřnásobná maminka?

Další články

Načítám