Hlavní obsah
Článek

Patří rozhodně mezi herečky, o kterých se tvrdí, že nestárnou. Jitka Ježková vypadá stále jako ta půvabná Jaruška z filmu Báječná léta pod psa. Přestože od natáčení snímku uplynula spousta let, herečka na svůj věk rozhodně nevypadá.

Svým šarmem bude nyní bavit diváky nového seriálu Taneční, ve kterém se po letech potkala se svým kolegou Sašou Rašilovem. „Kromě pár dabingů jsme spolu točili jen jednou. Mně bylo myslím dvacet tři a točili jsme spolu pohádku. A to bylo poprvé a naposledy, kdy jsme se potkali před kamerou,“ svěřila se Super.cz herečka.

V novém seriálu si s kolegou Rašilovem zahrála manželský pár. A zatímco herec oprášil to, co se naučil při své účasti v taneční show StarDance, Jitka kvůli roli prošla také několika tanečními lekcemi. „Já bych Tanečním klidně přidělila takové motto, a to, že když už chcete něco změnit, tak je potřeba o tom mluvit a neočekávat, že ten druhý je vědma,“ svěřila se herečka.

Na tiskovku pro novináře dorazila Jitka Ježková v dobré náladě a tentokrát nepoutala pozornost pouze svým úsměvem. Na sebe si oblékla černé šaty, ve kterých oslnila svým hlubokým výstřihem. Půvabem, kterým se oháněla při natáčení svých prvních filmových rolí, se může chlubit i dnes.

Další články

Načítám