Hlavní obsah
Článek

Na sobotní oslavu osmdesátých narozenin někdejšího prezidenta Miloše Zemana dostalo pozvání téměř dvě stě hostů. Mezi nimi i herci Jaroslava Obermaierová (78)Ivan Vyskočil. Do luxusního hotelu v Hluboké nad Vltavou, kde se akce koná, dorazili spolu.

Ještě předtím, než se odebrali do hotelu, chtěl Vyskočil ukázat Obermaierové, co Zemanovi přinesl. Byl to malý globus. „Pan prezident se prý rád dívá na svět s úsměvem. Tak kdyby náhodou seděl v křesle, tak se i tak může dívat na svět s úsměvem,“ vysvětlil výběr dárku.

Málem ale šel s prázdnou, Obermaierové se totiž „podařilo“ globus rozbít, koule vypadla ze stojanu. „Já to nerozbila, to se vykutálelo samo,“ řekla kolegovi. „Teda Jaruno, tobě něco půjčit,“ dobíral si ji Vyskočil. „Jako dezolát správnej,“ smála se pak Obermaierová a Vyskočil se smíchem přisvědčil: „Ty jsi opravdu dezolát!“

Dárek si nakonec vyžádal lehkou opravu, přišroubování. Toho se zhostil přítomný policista, který tak zachránil situaci a ušetřil Vyskočila trapasu přijít s rozbitým nebo žádným darem. „Já opravdu nechápu, jak se to tý Jaruně povedlo povolit, tomu nerozumím,“ lámal si Vyskočil ještě chvíli poté hlavu.

Další články

Načítám