Hlavní obsah
Článek

Jaromír Soukup (55) si nenechal ujít devátý galavečer Clash of the Stars, kde se oficiálně oznámil jeho další zápas v boxu. Soupeřem bude zkušený bojovník Karlos Benda, se kterým se utká na desátém galavečeru v Brně a půjde o hlavní zápas večera.

„Těším se, je to pro mě čest. Když mi přišel dotaz, zda bych do toho šel, tak jsem neváhal ani vteřinu. Jaromír Soukup, konečně první soupeř, který má větší jméno než já, takže se na něm můžu svést. Jubilejní Clash 10, hlavní zápas, kdo by to odmítnul,“ řekl Karlos Benda Super.cz.

Karlos a Jaromír dokonce měli první staredown, který ovšem nebyl klidnou záležitostí. Situaci vyhrotil právě bývalý mediální magnát, když po Bendovi nečekaně vystartoval a musela zasáhnout ochranka.

„Vždy dávám dopředu ruku a on mi ji odstrčil. Vůbec jsem to nečekal, je to známka toho, že to bude dobrý. Už v zákulisí mi říkal, že se do toho opřel a trénuje. A já viděl fotku na instragramu, kde ukazoval formu, “ uvedl zápasník, který věří, že půjde o dobrý zápas. Ač se už nyní setkává s kritikou, že pro něj bude Jaromír Soukup jen potrava.

„Věřím, že to bude dobrý zápas. Už teď čtu komentáře, že pro mě bude jen potrava, což si absolutně nemyslím. On má za sebou 25 boxerských zápasů, jestli někdo říká, že byly darované, tak pořád byly profesionální. Já jedu box měsíc a učím se krokovat,“ dodal.

Další články

Načítám