Hlavní obsah
Článek

Někdejší mediální magnát Jaromír Soukup (55) aktuálně zkouší štěstí na známé platformě, kde se s úspěchem prezentuje jeho bývalka Agáta Hanychová (39). Moderátor by rád nalákal další fanoušky, a tak se nebojí ani odvážnějších akcí. Jednou z takových je i příspěvek, v němž se obšírně věnuje vyznávání lásky na sociálních sítích.

„Vyznávat lásku přes Instagram, to může udělat jen idiot,“ prohlásil podnikatel, který poté vyzdvihl Andreje Babiše a jeho ženu Moniku, kteří se podle něj rozešli se ctí a grácií. Tím si vytvořil odrazový můstek k tomu, aby na druhé straně pohanil ty, kteří své vztahové kotrmelce řeší na sociálních sítích.

„Na rozdíl jako od pitomců, který to řešej takhle, se Babišovi chovali normálně, nejsou to d*menti, kteří si vzkazují věci přes Instagram. Lásko, děkuju ti za hodiny, který s tebou jsem, a dny a miluju tě,“ rozpovídal se Soukup.

„Tyhlety věci samozřejmě jako d*bil hlásí přes Instagram,“ doplnil ještě podnikatel. V tu chvíli už měli lidé v diskuzích, které svým videem rozpoutal, jasno.

Ve svém příspěvku podle nich jasně cílil na svou bývalou lásku. „Neznám ani jednoho z vás, ale ať je chyba na jakýkoli straně, pořád byste měli myslet na dceru, která tohle vše bude jednou číst,“ vzkázala mu Markéta.

„Mimochodem s vyznáním lásky si projděte svůj profil,“ doplnila Nelinka s tím, že by si měl zamést před vlastním prahem. „Vytahuje to, co napsal Dopita Hanychové,“ uhodila na něj poměrů znalá Ingrid.

Reakci Agáty, která s maminkou Veronikou Žilkovou vyrazila na holčičí víkend, samozřejmě zjišťujeme!

Další články

Načítám