Hlavní obsah
Článek

Svým doprovodem na zápase organizace Clash of the Stars Jaromír Soukup (55) mnohým vytřel zrak. Poté, co se objevily zprávy, že by jeho novou láskou měla být sexbomba Dominika Mesarošová (39), trávil sobotní večer Jaromír s úplně jinou kráskou.

Spekulace o tom, že by měla Mesarošová okouzlit Soukupa, se začaly šířit poté, co se vrátili ze Španělska stejným letadlem z Malagy. Dominika se k celé situaci dosud nevyjádřila. Jaromír poslal svým fanouškům vzkaz z posilovny. „Nevšímám si nesmyslů a pracuji. Na sobě i v médiích. V sobotu se dozvíte více,“ napsal na svůj instagram v týdnu.

A jak napsal, tak udělal. Na sobotní Clash si to Jaromír napochodoval s plastikovou královnou Evou Feuereislovou (34) ruku v ruce. Dvojice zamířila na svá místa, pozdravili se s přáteli a usedli. Silikonová kráska s hrudníkem velikosti devět se nejdříve usmívala do objektivu, aby se pak následně schovávala za Jaromíra. To jí ale příliš dlouho nevydrželo. Po chvíli se už zase milovnice plastických operací usmívala na přítomné fotografy.

Dvojice se od sebe po celý večer nehnula na krok. Eva se neustále dotýkala Jaromíra a celkově vypadala opravdu spokojeně. Dobrou náladou hýřil také Soukup, který se opět hrne do ringu. V organizaci by měl mít další boxerský zápas. Do klece by se měl postavit proti urostlému Karlosi Bendovi. Ten by mediálního magnáta jako potenciálního soupeře bral. „On by chtěl jít jenom v boxu a já mám box jako nejslabší, i když na tom pracuji. Jaromír má za sebou 25 zápasů. Já neměl box ani jednou a ano, bylo by to zajímavé,“ podotkl zápasník.

Další články

Načítám