Hlavní obsah
Článek

Už není pochyb o tom, že i bez vazeb na televizi Barrandov a mediálního vlivu má Jaromír Soukup (55) pro některé ženy pořád velké kouzlo. Ty slavné nevyjímaje. Touhou zahořela i bývalá hvězda Clash of the Stars Nikola Lauberová.

„Nechala bych se… Máte bod za tu chlupatou hruď, mám na to úchylku. A nejen když jsou chlupy na hrudi. Je to mužné,“ prohlásila v reakci na fotku bývalého mediálního magnáta, který se na instagramu ukázal bez trička.

„Souhlas,“ reagovala jistá Denisa, která má pro podnikatele také slabost. „Ideální na to hodit…,“ doplnila další ze sledujících. Poukázala na libůstku Lauberové házet po svých rivalkách exkrementy.

Svérázná a nepříliš voňavá zábava ji stála i místo v Clash of the Stars, kde už organizátorům došla s jejími excesy a smradlavými výpady trpělivost.

Po Soukupovi by ale Nikola nic nevábného jistě neházela. Otázkou je, zda se bývalá hvězda televize Barrandov vůbec chytne. Aktuálně je Soukup na roztrhání, nehledě na to, že vzrůstající zájem o jeho osobu jistě ponoukne i další dámy, které zkusí své štěstí. Vždyť která z dam by se nechtěla mít aspoň chvíli dobře a jako princezna, že ano?

Další články

Načítám