Hlavní obsah
Článek

Jaromír Jágr (52) je pověstný tím, že si umí udělat legraci sám ze sebe. A ve stejném duchu se nese i poslední video z oslav třicátin jeho partnerky. V něm hokejista ukázal, jak moc mu na Dominice záleží.

Dominika Branišová (30) měla své kulatiny už 17. září, teprve teď se ale její partner Jaromír Jágr podělil o vtipné video z její oslavy. V něm se nová moderátorka lifestylového magazínu televize Nova Život ve hvězdách na své party svěřuje s tím, že od svého milého nedostala kytici. „Dostala jsem nádherný kytky, například třicet růží, který jsem nedostala ani od svého partnera k narozeninám, ale to nevadí. Mám dobrý kamarády, kteří se o to postarají, když můj partner je tak vytíženej a zaměstnanej tím hokejem, tak to nezvládá.“

Kamarád pak Jágrovi poradí, že se nejde zavděčit všem a na kritiku byl vždycky připravovaný. Následně ale vidíme hokejového mistra s hlavou zabořenou v rukou, jak zpytuje své svědomí, a nakonec vítězoslavně donese třicet růží jen pro Dominiku. A dokonce předvede i vítězný taneček. „Je to pravda. Nejde se zavděčit všem, ale nakonec jsem to dokázal,“ přidal k příspěvku Jágr, který skutečně nerad prohrává.

Lidé jsou z videa nadšení. „Oni jsou boží oba dva. Jsou vtipný. Libí se mi jejich smysl pro humor,“ píše například Iva. „Jarda, to je stejně frajer, jak si přišel na pána s těma růžema,“ přidává se Jan. „Jste super. Hodně zdraví, Dominiko. Humor od Jaromíra je super,“ rozplývá se Dagmar. „Jasan, nejlepší dárek je úžasný partner, který miluje svoji přítelkyni, je to lepší dárek než růže,“ radí Hanička.

A má pravdu. Nejdůležitější je určitě to, že Jaromír je s Dominikou stále šťastný, i když jim na začátku určitě nikdo nedával moc šancí. Hokejista svou tehdy zbrusu novou přítelkyni poprvé ukázal na instagramu v roce 2020, a přestože ještě nezazněly svatební zvony, vypadá to, že jim vztah pořád skvěle klape.

Další články

Načítám