Hlavní obsah
Článek

Hokejista Jaromír Jágr (52) oznámil, že má před sebou poslední sezonu, a jak kladenský útočník prozradil, začal více trénovat, aby se dostal do nejlepší kondice.

„To je pravda. Byli jsme na dovolené ve Španělsku a teď je v plánu Řecko a Chorvatsko. Jinak se budu soustředit na to, abych se dostal do co nejlepší kondice a formy,“ svěřil se Jaromír Jágr Super.cz na módní události Fashion Night Brno, kam dorazil i se svou krásnou partnerkou Dominikou Branišovou (30), která ho podporuje v každém životním kroku.

„Musím říct, že se ho snažím podporovat ve všem, co dělá. Když se teď rozhodl pro poslední sezonu, tak jsem mu největší podporou. Nemůžu říct, že bych se těšila na to, až skončí. My ani nevíme, co bude. Necháváme tomu otevřený průběh,“ prozradila Dominika.

Jaromír Jágr navíc už nějakou dobu natáčí dokument o svém životě a zřejmě právě vyvrcholí jeho koncem. „U mě je to trošku těžší. Myslel jsem, že ten můj poslední rok bude před čtyřmi lety. Takže jsem požádal Petra Větrovského, že budeme točit poslední rok, ale trošku se to protáhlo a z jednoho roku je pět let,“ podotkl hokejista k dokumentu, kde se objeví i Dominika. Kdyby se totiž dotočilo před pěti lety, tak by v něm ještě nefigurovala.

„Já jsem ráda, že se tam aspoň dostanu. Před pěti lety bych se do toho dokumentu ještě nedostala,“ řekla Dominika s úsměvem. „To nevím, jestli je dobře nebo špatně,“ doplnil ji Jaromír s pobavením.

Další články

Načítám