Hlavní obsah
Článek

Slavnostní premiéru nové unikátní show si nenechala ujít řada známých osobností. Na uvedení hudebního projektu Michala Dvořáka (58) s názvem Já, Secese nechyběli ani jeho kolegové z kapely Lucie. Kytarista a zpěvák Robert Kodym se pochlubil celou rodinkou.

Do Divadla Hybernia dorazil rocker v doprovodu své ženy Zuzany. Nechyběla ani jejich krásná dcera Amélie Anna, která letos v dubnu oslavila už osmnácté narozeniny. Amélie premiéru rozhodně nepodcenila. Oblékla bordó lesklé šaty, lodičky a k šatům pak sladila nejen nehty, ale i rtěnku.

Na uvedení multimediálního projektu, který přibližuje život světoznámého malíře Alfonse Muchy, se objevil také baskytarista Lucie P.B.Ch. A mezi hosty na červeném koberci nechyběla Dvořákova manželka DJ Lucca (46) se synem.

Největší pozornost na sebe strhla herečka Jana Švandová (77). Nestárnoucí šťabajzna vzala na premiéru tentokrát místo manžela sestru Jitku, se kterou má skvělý vztah. Obě dámy vypadaly výborně. Kdo další se v divadle objevil se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám