Hlavní obsah
Článek

Už dnes večer vypukne třináctý ročník StarDance. Po několika týdnech usilovného trénování hvězdy letošní řady konečně vplují na taneční parket. Nejen očekávání, ale i nervozita z prvního přímého přenosu už dolehla na soutěžící. Svým podporovatelům poslala Jana Paulová (69) před startem dojemný vzkaz.

Před každým přímým přenosem čeká na soutěžící generální zkouška. Ve svých šatnách jsou tanečníci v sobotu už od ranních hodin. V prvním kole se zatím nevypadává, i tak na soutěžící dolehnout obavy z toho, jak to večer dopadne.

Nejstarší účastnice letošního ročníku se ještě před zahájením StarDance spojila s fanoušky. „Moji drazí a milí, vy všichni, co mi dáváte už pár let sílu a láskyplnou podporu, dnes večer mě čeká moment, na který se nás pár, kteří jsme tuto výzvu přijali, chystá už několik měsíců. Včera jsem na ně všechny s obdivem koukala, s jakou nádhernou energií do toho jdou a jak jsou skvělí, a užívala si, že toho všeho můžu být součástí,“ svěřila se Jana Paulová, která se do tance během posledních měsíců zamilovala.

„Je to super, je to skvělý. Cítím se báječně, přišla jsem na to, že ani nepotřebuji moc spát. Spím tři hodiny a pak se probudím a říkám si, co mě ještě čeká,“ svěřila se Super.cz herečka, která už ve StarDance našla skvělou partu. „Je těžké být v soutěživém duchu, když všechny ty lidi máte rádi a přejete jim, ať jim to přinese přesně to, co od toho očekávají. Já už za sebe dávno vím, že cesta je cíl, a já děkuju za tu, kterou jsem si užila a s pokorou prošla už do toho dnešního dne,“ svěřila se herečka, která tančí po boku Robina Ondráčka. „Držte mi palce, ať i to všechno další přinese radost nejen mně, ale hlavně vám, protože pro vás to děláme, a děkuju vám za každou zprávu, která nás pošle dál,“ svěřila se Jana Paulová, která se dočkala velké podpory.

„Držíme! Jsi královna už teď,“ napsala jí tanečnice Adriana Mašková. „Držíme moc, moc pěsti! Těším se na Tvou úžasnou energii na parketu. Jsi bohyně,“ přidala se herečka Vendula Fialová. Tanečnice Lenka Nora Návorková jí pak poslala srdíčka. „Vy jste tak krásná žena. Navenek i uvnitř. Držím pěsti,“ stálo v jedné ze zpráv, které herečka dostala.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám