Hlavní obsah
Článek

Do společnosti vyráží Jana Bernášková (43) se svou půvabnou dcerou čím dál častěji. Herečka si nenechala ujít přehlídku dua Poner a do cirkusového šapitó dorazila s Justýnou (17), která je její věrnou kopií.

Obě se často setkávají s tím, že je okolí zaměňuje za sestry, a není se čemu divit. Mají stejný typ postavy, totožný úsměv a nosí podobnou barvu a střih vlasů. „Já jsem měla blond a tu pomalu stahujeme,“ svěřila se Super.cz herečka. „Já jsem si chtěla zkusit blond a teď se vracím zpátky do hnědé,“ dodala Justýna, která sice byla na přehlídce jako host, ale s modelingem už má nějaké zkušenosti.

Objevuje se před kamerou, fotí reklamy a znají ji i diváci seriálu Zoo, ráda by začala chodit i přehlídky. „Měla jsem jednu malinkou, to byl takový začátek, řekla bych. Měla jsem o pět čísel větší boty, takže to byl těžký začátek,“ svěřila se Justýna, která má doma velkou podporu.

„Ona už na tom pracuje nějaký rok. Je v modelingové agentuře, takže se rozkoukává, fotí už i reklamy, takže z ní mám radost a uvidíme, jak se jí to rozjede s tou hereckou a modelingovou kariérou,“ dodala herečka. Jana na přehlídku v cirkusovém prostředí dorazila v černo-červeném modelu. Pod oversize sako oblékla jen krátký top, který odhaloval její štíhlou postavu. Justýna pak vsadila na třpytky a minišaty.

Další články

Načítám