Hlavní obsah
Článek

Je to už více než rok, co Jana Bernášková (43) překvapila velkou vlasovou změnou. Z brunetky se stala opravdová blondýnka, a i když jí to slušelo, i ona je ráda, že už dotočila film, pro který se nechala odbarvit, a mohla opět na tmavo.

Svou novou vizáž představila herečka loni v květnu. „Jsem úplná blondýna, myslím, že naposledy jsem takhle světlá byla v seriálu Ulice, ale to už je možná i dvacet let, co jsem byla odbarvená. Je to kvůli Lucii, kvůli filmu,“ řekla Super.cz s tím, že přeměnit její vlasy takto výrazně nebylo vůbec jednoduché. „Odbarvovali jsme to třikrát, nedařilo se to, ty vlasy vypadaly krásně, ale pod světlem na kameře byly stále tmavé a tvůrci chtěli, aby ta Lucie byla na kameře zářivá blondýna,“ svěřila loni.

Rok se ale s rokem sešel, a kdo si Janu Bernáškovou zamiloval jako blondýnu, ten asi nebude úplně šťastný. Herečce totiž skončila práce a mohla se nechat znovu nabarvit na tmavo, tak jak na ni lidé byli léta zvyklí. „Po roce jsem zpět ve své barvě i síle. Cítím se zase komplet. Vlasy dělaj Bernáškovou. Čau Lucie, Julie, Fran a Diano, mé bláznivé postavy. Uvidíme se zase v září,“ připsala si k fotce v nových vlasech a sklidila pochvalu.

„Jani, zase jsi omládla, to není fér,“ „Krásná ve své barvě,“ nebo „Moc vám to sluší, Jani, jste nádherná,“ to jsou jen některé pochvalné komentáře. A z výrazu Jany Bernáškové je vidět, že si nový účes skutečně užívá i ona sama. Na to, jak to u kadeřnice dopadlo, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám