Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalový útočník Jan Koller se pochlubil svou půvabnou mladší dcerou Kateřinou, se kterou vyrazil na víkend do Francie. Konkrétně navštívili Paříž, odkud „Dino“ sdílel několik momentek na sociálních sítích.

„Víkendová tour de Paris s mojí dcerou. To je k nezaplacení,“ napsal Jan Koller k příspěvku, kde se objevila řada milých komentářů. Jeho fanoušky ovšem nezaujaly ani tak památky, ale právě půvab jeho dcery. „Dcera je moc hezká, můžete být pyšný otec,“ vzkázal sledující. „Jendo, užij si to s dcerou. Je to fešanda,“ napsal fanoušek. „Celá maminka,“ napsal další příznivec.

Jan Koller je táta dvou dcer, tedy Kateřiny a Hedviky, které má z bývalého manželství s Hedvikou Kollerovou, se kterou se rozvedl v roce 2019. Nyní je bývalý fotbalista šťastně zadaný s partnerkou Zuzanou, se kterou se čas od času ukáže i na sociálních sítích.

S dcerami má Honza skvělý vztah, i když je někdy komplikovanější se s nimi vídat. „Se starší je to komplikovanější, Hedvika studuje v Kanadě, kam za ní zanedlouho na týden přiletím na návštěvu. S mladší je kontakt pravidelnější a vídáme se často,“ prozradil Jan Koller nedávno Super.cz.

Související témata:

Další články

Načítám