Hlavní obsah
Článek

„Také vám zmizel komentář pod jeho příspěvkem?“ ptají se někteří sledující Jana Bendiga (30) v diskusích. Zpěvák byl před devíti měsíci středem skandálu na Českém slavíkovi. Zpěváka tam tehdy jistý muž zasypal moukou a donedávna se řešilo, zda tento útok náhodou nebyl domluvený.

„Správní řízení vůči obviněnému Janu Bendigovi bylo dne 16. 08. 2024 zastaveno, neboť při absenci jiných důkazů nelze jednání nade vší pochybnost prokázat a nelze ho postavit pouze na výpovědi svědka,“ stojí v rozsudku, který Honza zveřejnil na svých sociálních sítích se slovy, že je nevinný.

Přesto se právě v komentářích objevilo i několik hejtů, které Honza skutečně promazává. „Je rozdíl mezi promazáváním diskusí a názorů. Pak tam jsou komentáře, kde si lidé berou do huby moji rodinu, mě a přejou mi třeba smrt. To si myslím, že by tam nemělo patřit. Vidím, že mi někdo nadává a řekne názor, což je rozdíl. Ale když tam vidím něco takového, tak to tam číst nechci a nechci, aby to tam četl někdo jiný,“ řekl zpěvák Super.cz s tím, že je spousta lidí, kteří mu stále nevěří, že v kauze „mouka“ neměl prsty.

„Spadl mi kámen ze srdce, protože to mám konečně za sebou a můžu se věnovat krásným projektům. Můžu to dělat s úsměvem a neřešit takovou pitomost. Jsou tady lidé, kteří tomu stále nevěří a budou mi neustále říkat, že to není možné a že jsem to udělal. Ať si to myslí, já už se nedokážu postavit jinak na hlavu, abych jim to nijak nedokázal,“ podotkl oblíbený umělec, který se nyní konečně může naplno věnovat kariéře.

Další články

Načítám