Hlavní obsah
Článek

Má na kontě řadu komediálních rolí, z nichž se mnohé stihly stát legendárními. To samozřejmě automaticky neznamená, že by Ivan Trojan (60) byl Jožo vtipkár neustále i v soukromí a kdekoli, kam přijde.

Často působil spíše zadumaným dojmem. Poslední dobou ale zázračně rozkvetl a pookřál a jeho příjezd do Karlových Varů je toho zářným důkazem. A to doslova.

Hned po příjezdu ke Grandhotelu Pupp rozdával úsměvy na všechny strany a zářil jako sluníčko. Což byla příjemná změna i z toho důvodu, že tento týden nebyl v lázeňském městě zrovna hic, a tak se hodilo vše, co zahřálo, i když jen symbolicky, podobně jako v tomto případě.

Pozdravil se s výkonným ředitelem Kryštofem Muchou a bylo to dlouhé a srdečné vítání. Jako když se potkají staří známí. Pak už nic nebránilo tomu, aby Trojan překvapil podruhé.

S nadšením se vrhl k fanouškům, kteří postávali ve vyhrazeném prostoru u hotelu, pozdravil je a některým se i velmi ochotně podepsal. Není pochyb o tom, že dotyční teď mají zážitek na celý život, který se budou ještě dlouho chlubit.

Trojan není ve Varech jen tak. Na sobotním slavnostním zakončení dostane Cenu prezidenta MFF KV, kromě toho v lázeňském městě uvedl snímek Karamazovi a odehrál přestavení Žáby. To mu jako dárek k 60. narozeninám napsal scenárista a režisér Petr Zelenka. A samozřejmě se taky moc těší na to, že se potká s přáteli a kolegy, které dlouho neviděl.

Další články

Načítám