Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) má plné ruce práce. V minulých dnech odehrála premiéru komedie Aby bylo jasno v pražském Divadle Palace, kde se představila jako pětapadesátiletá anglická lady z velice dobré společnosti.

„Ta komedie je celá o tom, jak si lidé nerozumějí, když se věci neřeknou jasně. Moje role, ta panička, ona se to snaží všechno celé pochopit, to, co se děje. Má pocit, že to celé pochopila, a pak zjistí, že zase nic neví,“ smála se po premiéře Lucie během rozhovoru pro Super.cz.

Lucie tak hraje v divadlech, hraje v Ulici, připravuje se na StarDance a na velký koncert příští rok, během kterého oslaví 35 let své kariéry. Kde herečka bere stále tolik energie? „Hodně energie mi dávají moje děti, protože ony jsou úplně takový neskutečný, a všichni tři jsme stejní. Jsme spolu pořád,“ mrkla na nás Lucka.

Diváci v hledišti také sledovali se zájmem, zdali třeba herečka lehce nekulhá, zdali nemá už nějaké boláky z tréninku ze zmíněné taneční soutěže. Neváhali jsme a zeptali jsme se jí na to. „Ne, to ještě ne. Všichni začínáme makat až v druhé polovině prázdnin,“ doplnila Lucie Vondráčková.

Další články

Načítám