Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Kopřivová (33) je pyšnou maminkou už tříleté Elly. Narozeninovou oslavu uspořádala své holčičce dechberoucí. Nechyběla výzdoba plná balonků, animované postavičky a také Veroničin expartner Mirek Dubovický, se kterým dcerku má.

Dvojice je ukázkovým příkladem toho, že i po rozchodu lze fungovat. A když páru na dítěti opravdu záleží, dokáže i po rozpadu vztahu naplánovat své dceři dokonalou oslavu a být jako rodina. Tak totiž vypadali i na snímcích z oslavy, kterými se Veronika pochlubila.

Úsměvy od ucha k uchu a nadšená dcera mluví za vše. Na dětské oslavě nechyběly například postavičky z pohádky Medvídek Pú. Ty byly nejen součástí dekorace, ale objevily se i na velkém narozeninovém dortu, který Ella dostala.

Veronika Kopřivová má i po rozchodu se svým partnerem dobrý vztah, a dokonce společně trávili loňské Vánoce. Přestože jim to ve vztahu nevyšlo, i tak vedle sebe vypadají spokojeně. „Má milovaná Ell měla narozeniny. Já se dojímám z toho, jak mi rosteš před očima, jak je s Tebou ten život krásný, pestrý, naplněný i starostlivý. Dokonalejší, než jsem si vysnila. Miluji nesmírně,“ svěřila se Veronika k oslavě své holčičky.

Další články

Načítám