Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) vyrazila na rodinnou dovolenou na Kanárské ostrovy, konkrétně na Lanzarote, odkud sdílí, jak vypadají její běžné dny. K těm nepatří pouze odpočinek u bazénu s dobrým jídlem a pitím. Česká topmodelka a podnikatelka se věnuje každý den i sportu, který je jedním z důvodů toho, že má i po padesátce tělo, které nejenže vypadá skvěle, ale také se v něm tak cítí.

Simona s fanoušky pravidelně sdílí příspěvky v bikinách, které zkrátka někteří rýpalové nemohou z neznámých důvodů vydýchat a modelce to dávají skrze komentáře ostře najevo. Tentokrát si maminka dvou synů oblékla nejen plavky, ale také obula vysoké střevíčky, namalovala si ústa rudou rtěnkou a jistým doplňkem byly výrazné brýle. „Zlatá hodinka,“ napsala k videu, které vzniklo při západu slunce.

No, netrvalo dlouho a někteří hnidopichové se pustili kvůli nevinnému příspěvku v bikinách do internetové šikany, kterou modelka nepromazává. „Figura fakt super, obličej umělý, ale celek fakt kočka. Ráda ji nemám, sebestředný člověk,“ napsala jedna ze sledujících. „Ksicht má jako Madonna po plastice,“ uvedl jeden z rýpalů, do kterých se pak modelčini příznivci obuli.

„Tolik slepic se za tak krátkou dobu ozvalo. To jsem přesně čekala,“ napsala jedna z nich s úsměvem. „Je to nádherná ženská, která o sebe pečuje a má co ukazovat. Za mě je kočka. Kolik z vás by chtělo takto vypadat,“ podotkla sledující, se kterou většina souhlasí.

Simona Krainová si z hejtů už nic nedělá. Naopak je bere s nadhledem a dál sdílí motivační komentáře, za které jsou její skalní fanoušci vděční. „Taky jste slyšeli ty bláboly, že po padesátce to už nejde? A menopauza prý zabije jakoukoli vaši snahu a výsledky už nebudou stát za nic. Blábláblá. Já už mám menopauzu dávno ochočenou a rozhodně si tou protivnou a nezvanou tetou nenechám zkazit život. Hele, nevím no, asi taky dost záleží na tom, jak si to nastavíme v hlavě a pro kterou cestu se rozhodneme. Já teda určitě pro tu těžší, ale zato mnohem zábavnější. Tu jednoduchou a ukňouranou přenechám jiným,“ napsala nedávno k jednomu ze svých příspěvků.

Související témata:

Další články

Načítám