Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je pořádný trapas. Zatímco Julia Roberts (56) zřejmě chtěla jen přátelsky poškádlit přítele Taylor Swift (34), její fanoušci se na ni skrz sociální sítě vrhli a hromadně ji odsuzují za to, že prý chtěla hráče amerického fotbalu sbalit.

K celé situaci došlo na jednom z koncertů turné lidmi milované zpěvačky Taylor Swift v Dublinu. Na její show často chodí i velké osobnosti, nechyběl dokonce ani princ William a jeho děti, a tak není divu, že se na svou oblíbenkyni přišla podívat i Julia Roberts. A samozřejmě jako VIP získala nejlepší místo v zákulisním prostoru, kde tou dobou byl také Travis Kelce. Hráč amerického fotbalu si nenechá ujít téměř ani jeden koncert své přítelkyně a vypadá to, že zpěvačka i sportovec jsou neskutečně zamilovaní.

A právě s Travisem se Julia dala do řeči, a jak natočil jeden z hostů koncertu, nešlo jen o verbální komunikaci. Herečka sportovce při rozhovoru držela za ramena a dokonce mu v jednu chvíli prsty laškovně přejela po hrudi. A právě to nadzdvihlo fanoušky Taylor Swift, kteří začali o Julii Roberts psát dost nevybíravě.

„Cítím se špatně kvůli Travisovi. Zjevně je mu to nepříjemné,“ nebo „Sakra, co je špatně s Julií Roberts? Proč ho škrábe na hrudi a tlačí se na něj? Je mu to tak nepříjemné, snaží se ji odstrčit a ona ho drží. Je to hodně zvláštní,“ komentují scénu lidé na síti X.

Další lidé na Instagramu už jsou o něco mírnější. „Jsem si jistá, že tím nic nemyslela, ale nevychází z toho dobře a je to trochu, jako když sexy máma flirtuje s přítelem své dcery,“ píše například jedna z komentujících.

„Julia Roberts a Drew Barrymore jsou dámy, které se rády dotýkají. Jsem si jistá, že tím nic nemyslela. Je dost stará na to, aby to mohla být jeho matka. Je velkým fanouškem Taylor Swift, takže je za ně prostě jen šťastná,“ přidává se jiná.

A další má dokonce jasno v tom, co Julia Travisovi řekla. „Julia mu říká, jaký poklad našel v Taylor. JSEM SI JISTÁ. Říká mu, aby ji nenechal odejít,“ píše s jistotou fanynka.

Není jasné, co na celou kauzu říká sama Julia Roberts, určitě jí ale není přetřásání jejího přátelského rozhovoru s Travisem Kelcem nijak příjemné. Zvlášť, když je už od roku 2002 šťastně vdaná za kameramana Dannyho Modera.

Další články

Načítám