Hlavní obsah
Článek

Influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se nedávno pochlubila novým vztahem. Místo užívání si počáteční zamilovanosti však čelí ošklivým spekulacím o tom, proč spolu pár je. Turecký partner ji totiž dle mnohých reakcí využívá kvůli penězům nebo třeba vízu. „Jako kdyby tlustá holka nemohla mít lásku,“ reaguje nyní Sugar Denny.

„Musím se k něčemu vyjádřit, už mi to nedá. Všechny komentáře, domněnky o tom, proč spolu jsme. Jsme spolu, protože se máme rádi, rozumíme si. Máme podobné hodnoty v životě, vidíme stejně budoucnost, máme stejný názor na spoustu věcí, chceme spolu být. Máme se rádi, funguje nám to,“ spustila Denisa (21) v několikaminutovém videu, v němž zareagovala na nevybíravou kritiku mnohých sledujících na její vztah. Novou láskou se influencerka pochlubila v červenci, přičemž v ten moment nejspíše vůbec nečekala, co oznámení radostné životní události vyvolá. Přející komentáře zastínila kritika a spekulace o tom, proč spolu dvojice tvoří pár. Podle mnohých lidí Denisu nový partner původem z Turecka využívá na peníze nebo kvůli vízu.

„Je tu mnoho domněnek o tom, proč on je se mnou. Jako kdyby tlustá holka si nezasloužila mít lásku, jako kdyby tlustá holka nemohla mít sexy chlapa. Furt někde vidím zprávy typu, jak se mnou může být. Nechte mě připomenout, že jsem sexy. To, že nemáš rád tlustý k*ndičky neznamená, že nikdo nemá rád tlustý k*ndičky,“ pokračovala Denisa ve své obsáhlé reakci. „Proč se mnou je, co na mně vidí? Vidí toho na mně hodně, miluje mě. Potom jsou domněnky, že je se mnou kvůli občanství nebo vízu, na to nemám co říct, to je tak strašně povrchní a stereotypní názor,“ doplnila.

„Nebudu se hlouběji vyjadřovat k tomu, že mě má kvůli vízu. On ho přese mne nemá ani jak zařídit, ani to nechce. To mi přijde úplně šílené, ty komentáře. A že se mnou je kvůli penězům? Můj přítel je z velice dobře zabezpečené rodiny, jeho otec je velice úspěšný podnikatel. Všichni jeho sourozenci bydlí po světě, on bydlí tady, protože se mu zde líbí, vybral si to,“ uzavřela.

Další články

Načítám