Hlavní obsah
Článek

I když může budit dojem, že si s chutí dá orosený půllitr, vychutná oblíbené jídlo a nepohrdne ani panákem něčeho ostřejšího, hvězdu Ulice, minisérie Iveta i snímku Zápisník alkoholičky Miroslava Hanuše (61) na drink ale raději nezvěte. Beztak byste nepochodili.

Věčně dobře naladěný sympaťák rozhodně nevypadá jako někdo, kdo by zkazil legraci a neuměl si život užít. O to víc jeho fanoušky možná překvapí, že se vyhýbá alkoholu. A vůbec mu nechybí. Velmi dobře se dokáže bavit i bez něj.

„Až na pár experimentů v mládí jsem prakticky abstinent,“ překvapil nás filmový představitel tatínka Ivety Bartošové. Shodou okolností si ve filmu Zápisník alkoholičky zahrál tchána hlavní hrdinky, která se pere se závislostí na alkoholu. Jedna vážná role střídá druhou.

„Přišly role starších mužů. Ale pan Bartoš to měl těžší, ten měl starost o dceru. Tenhle má starost o syna a pozoruje rozpad jeho manželství a rodiny. To je vlastně podobný úkol,“ zhodnotil oblíbený herec, který nakonec uznal, že to oba otcové měli sakra těžké a není jim co závidět.

V rozhovoru pro Super.cz jsme probrali i to, jestli se film pojednávající o záludnosti závislosti na alkoholu vůbec zapíjel. Přijde řeč i na alkohol jako takový. Jaký má k němu vztah? Kdy a proč přestal pít?

Další články

Načítám