Hlavní obsah
Článek

Daniel Craig (56) dorazil na benátský filmový festival po boku své manželky Rachel Weisz. A překvapil svým novým účesem, který je na hony vzdálený sestřihu, jenž ve filmech nosil James Bond.

V roli Jamese Bonda býval hladce oholen a nosil krátké vlasy. Ty doby už jsou ale dávno pryč a v herci by dnes agenta s povolením zabíjet zřejmě nikdo nehledal. Do Benátek dorazil s půvabnou manželkou Rachel Weisz před premiérou filmu Queer, ve kterém Daniel ztvárnil amerického válečného veterána Williama Leeho, jenž má románek s mladším narkomanem a propuštěným vojákem námořnictva. Dílo je natočeno dle semiautobiografické novely Williama Burroughse, známého též jako autora knihy Nahý oběd, podle které byl natočen stejnojmenný film v roce 1991.

Počáteční recenze naznačují, že se ve filmu objeví velmi explicitní sexuální scény, v jedné z nich má například Daniel Craig provádět orální sex. Šéf benátského filmového festivalu Alberto Barbera věří, že by herci mohla tato role vynést Oscara.

A právě tento film přijel do Benátek Craig propagovat. Paparazzi fotografové zastihli manželský pár poté, co s Rachel opouštěli letiště. Herec si nechal narůst delší vlasy a bylo vidět, že ani s holením si v poslední době neláme hlavu. Lidé jsou jeho vzhledem zaskočeni a z jejich názorů se dá soudit, že nový vzhled Daniela Craiga není zcela trefou do černého.

„Pokud to není pro hereckou roli, musí se toho rychle zbavit. Ani tak nestárne zrovna nejlépe a tohle tomu nepomáhá,“ napsal jeden ze čtenářů Daily Mailu a řada dalších s ním souzní. „Naprostý souhlas. Opravdu doufám, že je to jen pro účely postavy,“ nebo „Doufám, že je to ono a ne krize středního věku“ či „Vypadá to jako foukaná staré dámy,“ míní lidé.

Tak uvidíme, jestli Daniel Craig se strništěm a delšími vlasy dorazí 3. září i na premiéru nebo si v Benátkách ještě odskočí k místnímu lazebníkovi.

Další články

Načítám