Hlavní obsah
Článek

Talliu Storm (25) v jejích 13 letech objevil Elton John a díky zajímavému hlasu se mohla stát skutečnou hvězdou. Zatím to ale stále vypadá tak, že se zpěvačka snaží zabodovat spíš svým poprsím než hudebním talentem a lidem se tato snaha pranic nelíbí.

Ve svých třinácti letech potkala v hotelu na Havaji Eltona Johna a podstrčila mu svou nahrávku. Slavnému muzikantovi se její hlas líbil a nastartoval její kariéru tím, že ji pozval jako doprovod na svůj skotský koncert. I když se Tallia snažila, později se začala „proslavovat“ spíše svými fotkami v bikinách nebo údajným románkem se synem Davida Beckhama Brooklynem.

Teď je Tallii pětadvacet, a přesto, že o ní Daily Mail píše jako o skotské popové hvězdě, stále to vypadá, že se snaží zaujmout čímkoliv jiným než zpěvem. Pobývala sice v Los Angeles, kde se vyfotila například s Markem Wahlbergem, pracovala jako moderátorka ve skotském rádiu a obráží společenské akce, za hranice země se ale její sláva příliš nedostala a lidem už Tallia spíš leze na nervy.

Stejně jako při jejím posledním vystoupení na červeném koberci, kdy se objevila na premiéře dokumentu Elton John: Never Too Late během londýnského filmového festivalu. Zatímco všichni ostatní hosté se oblékli vcelku ležérně, Tallia si na sebe vzala růžové šaty, které natolik odhalovaly její ňadra, až hrozilo, že z látky vypadnou. Občas byla dokonce znatelná i část bradavky. Lidem ovšem vadí v podstatě celá osoba zpěvačky.

„Vypadá to, že ji někdo protáhl živým plotem a ona přitom ztratila vršek. To nebyl její nejlepší den,“ přemýšlí jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Tahle dívka se stále zapojuje jen tím, že na sobě nenosí téměř nic. Zlato, vrať se k mamince,“ míní další a není jediný. „Vzdejte to, ono se to neděje, mámo a táto Tallie. Není celebritou, ani není známá a nikdy nebude,“ přidává se další.

„Myslel jsem, že je to špatná fotka z 80. let. Vyhoďte stylistu,“ nebo „Promiňte, ale ona prostě vypadá trapně. To hrozné falešné opálení, levné ‚šaty‘ a falešný kabát. Její make-up vypadá, jako by byl nanesen zednickou lžící a došel jí šampon?“ či „25? Je mi o patnáct víc a vypadám mladší,“ případně „25? To musí být určitě chyba? Řekl bych alespoň 45,“ ozývá se v dalších komentářích. Tallia tak v současné době velkou podporu veřejnosti nemá. Tak uvidíme, jestli se proslaví v budoucnu a zařadí se mezi vělké hvězdy pop music, o čemž již odmala sní.

4
fotky

Další články

Načítám