Hlavní obsah
Článek

Dalším finalistou letošního ročníku soutěže Muž roku je šestadvacetiletý Jan Jiránek, který si vylosoval číslo 5. Pohledný mladík pochází z Mladé Boleslavi, pracuje ve Škodovce a ještě před srpnovým finále ho čeká svatba.

Koníčky má klasické - kolo, běh a fitness, což se mu na kondici, kterou musí v náchodském divadle předvést, bude hodit. „Makám na sobě a díky tomu budu líp vypadat i na té svatbě, která je dva týdny před finále,“ smál se Honza, který je otcem malého syna, jehož maminku si bude brát.

Ta ho také přivedla k tomu, aby se do soutěže mužské krásy přihlásil. „Byl to její nápad, je to taková moje manažerka a bez ní bych tady nebyl. Říká mi, kde mám být, co mám jíst, stará se o mě,“ svěřil se.

Honza mezi finalisty zaujal i svými dlouhými vlasy, v nichž se podobá Bradu Pittovi ve filmu Troja, kde hrál slavný herec Achilla. Je trochu podobný typ jako stříbrný muž roku 2018 Jakub Kochta, který soutěžil na Mr. Supranational. „To, když mě k takovému herci přirovnávají, mě samozřejmě těší. Dokonce jsem i zkoušel hrát divadlo, ale nechal jsem toho, protože vzhled není všechno, a neměl jsem pocit, že bych v herectví udělal díru do světa,“ přiznal sebekriticky.

Související témata:
Jan Jiránek

Další články

Načítám